Open Leer – en begeleidingscentrum “Het Klikpunt”

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Berichten

levenslang leren? Een goed idee!

Logo Klikpunt

Wil je graag meer leren of heb je vragen over leren, inclusief digitale leervragen? Kom dan naar het Klikpunt!

Elke vrijdagochtend van 9:00 tot 12:00 uur organiseert de Bibliotheek Hoogstraten het ‘Klikpunt’, in samenwerking met de Centra voor Volwassenenonderwijs in de regio Kempen. Iedere volwassene is welkom om gratis langs te komen met vragen over leren of over de opleidingen die de verschillende centra voor volwassenenonderwijs aanbieden.

Wil je bijvoorbeeld een cursus volgen voor je plezier, een taal leren, je diploma secundair onderwijs behalen, of wil je weten welke studiemogelijkheden er zijn in het volwassenenonderwijs? Ook als je gewoon een praktische vraag hebt, bijvoorbeeld over de digitale wereld, kan het Klikpunt je helpen of je doorverwijzen naar de juiste plek.

Cursisten van het volwassenenonderwijs in de Kempen kunnen bij het Klikpunt terecht voor een rustige plek om te werken en te studeren, en voor ondersteuning bij digitale problemen.

Voor meer informatie kun je naar https://vwokempen.be/ gaan of het nieuwsbericht bekijken op de website van Hoogstraten: https://www.hoogstraten.be/…/zin-om-bij-te-leren-kom

Leuk weetje: Het Klikpunt is ook open tijdens de paasvakantie!