Nieuw digipunt in ‘t Ver-zet-je in Hoogstraten!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Berichten
Sfeerbeeld Digipunt 't Ver-zet-je

Eind vorig jaar openden we een nieuwe digipunt in ‘t Ver-zet-je in Hoogstraten. 

‘t Ver-Zet-je Welzijnsschakel Hoogstraten VZW is een lokale groep van zowat 45 enthousiaste vrijwilligers; een samenwerking van mensen met en mensen zonder armoede-ervaring.

Deze groep van vrijwilligers organiseert leuke dingen voor mensen die omwille van een tegenslag, werkloosheid, ziekte, financiële of familiale problemen, … uit de boot vallen. Zij bezorgen hen een “verzetje”, een pleziertje om hen even te laten ontsnappen uit de dagelijkse sleur van te weinig kansen. Zo proberen zij hen het gevoel van uitgesloten-zijn wat te verkleinen en hen meer kansen te bieden. De vrijwilligers willen er voor zorgen dat mensen uit hun isolement worden gehaald en dat ze een volwaardige plaats krijgen in onze maatschappij.

Sinds kort kan je er dus ook elke zaterdagvoormiddag terecht met je digitale vragen. Mensen met en zonder armoede-ervaring zijn meer dan welkom om eens binnen te springen tijdens de openingsuren van ‘t Ver-zet-je. Geniet er van een tasje koffie, thee of iets fris terwijl je digitaal probleem opgelost wordt!

Adres:
Heilig Bloedlaan 242B
2320 Hoogstraten

Openingsuren:
Zaterdagvoormiddag: 10-12u