Digibank Noorderkempen in 2310!

Digibank Noorderkempen in 2310!

Afbeelding gemeentelijk informatieblad 2310 Rijkevorsel

Digibank Noorderkempen verscheen deze week in 2310, het gemeentelijke informatieblad van Rijkevorsel! Digibank Noorderkempen en Rijkevorsel slaan de handen in elkaar om mensen te ondersteunen bij het gebruik van de computer, tablet of smartphone. De toegang naar dienstverlening loopt namelijk steeds meer langs digitale weg. Handig als je die weg kent, maar een drempel voor wie hier niet zo vlot mee is. Je kunt voor hulp gratis terecht bij een digipunt in je buurt.

Wil je meer weten over hoe Rijkevorsel jou kan ondersteunen bij het opkrikken van je digitale vaardigheden? Wil jij graag weten wat een digipunt is en waar je ze kan vinden? Wil je weten wie in aanmerking komt voor het uitlenen van een gratis digistarterspakket (dat bestaat uit een laptop met toebehoren in een mooie laptoptas én twee uur ondersteuning op maat)? Sla dan zeker het gemeentelijke informatieblad open of klik hier om het artikel digitaal te lezen.

Wil je meer weten over het actuele aanbod in Rijkevorsel? Klik dan hier om verder te lezen op onze website.