Bekijk alle activiteiten van Digibank Noorderkempen!

Onlangs is het mogelijk geworden om de activiteiten van Digibank Noorderkempen te bekijken via de website digi-portaal.be. Op deze website kun je filteren op het initiatief (Digibank Noorderkempen), maar ook op locatie of het type ondersteuning dat je nodig hebt. Hierdoor krijg je een overzicht van de beschikbare initiatieven en kun je zien welke opleidingen al volgeboekt zijn of waar nog plaatsen beschikbaar zijn. Vaak zijn ook contactgegevens beschikbaar voor het geval je vragen hebt. Ons aanbod is gratis!

Bekijk het aanbod van Digibank Noorderkempen via deze link

Je kan hier op onze website ook steeds per gemeente een link naar het aanbod terugvinden om nog sneller een activiteit te vinden die bij jou in de buurt zit. Heb je nog vragen over het aanbod van Digibank Noorderkempen? Dan kan je altijd contact opnemen via ons contactformulier of via digibank@nkwerkt.be.

Uitleendienst

Wil je graag een opleiding volgen maar heb je geen toestel beschikbaar? Dan kan je deze uitlenen bij Digibank Noorderkempen. Informeer bij je gemeente naar de mogelijkheden.

Vrijwilligers gezocht

Dit aanbod is enkel mogelijk door de inzet van de vrijwilligers binnen onze lokale initiatieven. Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken en onze werking te versterken? We zoeken nog vrijwilligers met verschillende profielen. Klik hier om onze vacature te bekijken. Mail of bel naar Kim Ooms.

Klik hier om te mailen naar Kim Ooms
Klik hier om te bellen naar Kim Ooms

Banner digibank Noorderkempen
Gefinancierd door de Europese Unie